Horari 1rB

Estimades famílies!

Després de pensar-ho molt i fer mil i una voltes tenint en compte múltiples factors... a la fi tenim l'horari del nostre curs llest! 

Aquest és un poc diferent al dels altres anys a causa de l'entrada i la sortida esglaonada, dels torns del pati i un llarg etcètera provocat, una vegada més, pel nostre "estimat" COVID-19. Encara així, podreu observar que ens ha quedat força ben distribuït!, intentant tenir cada dia una miqueta de tot (llengües, matemàtiques, ciències i esport o activitats creatives). 

L'horari serà flexible, per tal d'adaptar-nos el màxim possible a les necessitats dels alumnes, a les diferents activitats a realitzar, a la higiene i seguiment de les normes sanitàries, així com a la priorització de l'estat emocional dels nens i nenes.

Recordeu que els dies que toca Educació Física, els alumnes han de portar una bosseta de tela amb una samarreta de recanvi, una tovallola petita i una aigua extra.

També recordar-vos que, estant a l'escenari B, les diferents àrees seran impartides per la tutora, a excepció de l'assignatura d'Anglès i Religió, seguint sempre les recomanacions de la resta d'especialistes.

Us recomanem imprimir aquest horari (o fer-lo vosaltres mateixos a una cartolina gran, per exemple) i tenir-ho a casa, per poder anar fent un seguiment amb els nostres petits, fomentant la lectura d'un horari, el coneixement dels dies de la setmana, la responsabilitat d'agafar el material d'Educació Física, etc.

Feu clic aquí per descarregar l'horari.

Per qualsevol consulta o qüestió, no dubteu en escriure'm un mail a: cristinaribas@ceipcanraspalls.com

P.D.: Per cert..., ja tenim nom de grup! Som la classe dels Flash. Estem fets uns superherois i unes superheroïnes!


Comentaris