Organització de l'Snappet a casa

Estimades famílies,

Com ja sabeu, des de casa podeu accedir a la plataforma Snappet per seguir practicant i reforçant continguts que anem aprenent dia a dia a l'aula.

Com ho organitzem?

Quan accediu, haureu de seleccionar una assignatura i, després, us sortirà una finestra com la següent:



A continuació, heu de fer clic al botó de color rosa anomenat "LECCIONES". Una vegada allí, veureu que teniu dues opcions: "Lecciones recibidas" i "Plan de lecciones".

A "Lecciones recibidas" apareixeran activitats que estan pendents de treballar aquella setmana amb els alumnes a classe o que encara estem treballant. Així doncs, aquestes encara no es poden completar a casa.



A "Plan de lecciones" podreu trobar totes aquelles activitats que JA hem fet a l'aula i, per tant, podeu practicar i revisar a casa. Potser trobareu alguna activitat que encara no s'ha acabat (ja que queden preguntes pendents de contestar, hi ha "boletes" en blanc) i, per tant, els nostres petits han d'acabar a casa. També, algunes activitats amb preguntes incorrectes ("boletes" en vermell) que cal corregir i revisar o, fins i tot, una petita lliçó de deures. És en aquest apartat sobre el qual podreu anar treballant des de casa.



Us recomanem enormement anar entrant cada setmana per practicar amb els vostres fills o filles, a mode de rutina i per establir un hàbit d'estudi.

Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu on trobar-nos!

Una abraçada virtual,

Cristina i Marisol.

Comentaris